Deelootoo is onderdeel van share2use

Top

X EL Deelootoo

deelauto model C1_def

Klasse A

Een van de meest veelzijdige, compacte stadsauto’s. De C1 is lekker stoer, maar vooral lekker zuinig. En praktisch, want het is een vierdeursauto. Dat wordt instappen en wegrijden!

eur-icon-3

Prijs €6,- per uur (incl. btw)

Inclusief 15km. Bij extra kilometers 20ct. per km extra. Bij €0,- abonnementskosten.

deelauto berlingo_def 2

Kleine bestelauto

Net even wat meer ruimte nodig om spullen te vervoeren? Dan is de Berlingo ideaal voor jou om mee te nemen. Het is een kleine bestelauto met prima zitcomfort voor 2 personen.

eur-icon-3

Prijs €6,- per uur (incl. btw)

Inclusief 15km. Bij extra kilometers 20ct. per km extra. Bij €0,- abonnementskosten.

Samen ’n deelauto delen

In Etten-Leur kun je samen ‘n auto delen. Het gaat om een proefproject bij X EL van een jaar (tot 1 maart 2020). X EL is het kleurrijke gebouw aan het Stationsplein 25, eigendom van woningcorporatie Alwel. Tijdelijk wonen en werken hier jonge, enthousiaste ondernemers. Met hun inzet laten ze de omgeving bruisen en brengen ze jongere en oudere wijkbewoners met elkaar in contact. Het delen van een X EL auto sluit hier perfect op aan. De ervaringen uit het proefproject gebruikt Alwel als voorbereiding op de inzet van deelauto’s bij de nieuwbouw op de X EL locatie.

Hoe werkt het?icon-telefoon

Alles is achter de schermen technisch ingericht waardoor het voor jou – de gebruiker – makkelijk is. Je kunt met een app een auto reserveren, veilig afrekenen én openen op je eigen smartphone. De kilometers worden automatisch geregistreerd. Hier krijg je aan het eind van elke maand een overzicht van. Je kunt een account niet delen – je krijgt namelijk je persoonlijke login op jouw smartphone.

icon-maatschappelijkDe voordelen

All-risk verzekerd. Als je je als gebruiker hebt geregistreerd met een geldig rijbewijs, ben je verzekerd bij schade of ongeval.
Financieel aantrekkelijk. Je betaalt alleen voor gebruik.
Makkelijk. De auto staat bij X EL, je stapt zo in.
Duurzaam. Je draagt bij aan minder auto’s in de wijk en lagere CO2-uitstoot.

Doe je mee?

Heb je interesse en wil je deel uitmaken van de proef? Meld je dan HIER aan. Voor de duidelijkheid, deelname aan de proef verplicht je tot niets!

Vragen en support

085 – 060 2900
ma-vr: 08.00 – 18.00 uur
ootoo@abshoppenbrouwers.nl

Peter van Dorst
+31 6 2504 0269

Spelregels

Voor het geval dat het even tegenzit, maken wij per reservering ook afspraken over de kosten bij een calamiteit: Eigen risico per rit is € 200,-.

Daarnaast mag elke gebruiker ervan uitgaan dat iedereen zorgvuldig omgaat met de gezamenlijke deelauto. We hebben daarom een aantal spelregels opgesteld. Deze staan omschreven in het gebruikscontract dat elke gebruiker ondertekent. De spelregels gaan bijvoorbeeld over het netjes omgaan met de auto (leegruimen, schades/boetes voorkomen, niet roken), op tijd aftanken, tijdig terugbrengen en afmelden.

Mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan, dan brengen we de gemaakte kosten in rekening.

Met deelootoo wordt autodelen
gemakkelijk en betrouwbaar.