Deelootoo is onderdeel van share2use

Top

DELEN WORDT STEEDS POPULAIRDER.

1 OP DE 5 NEDERLANDERS GEEFT AAN AL TE WILLEN DELEN…

Een deelauto is een goed en betaalbaar alternatief voor de eigen auto. Het bezitten van een eigen auto is kostbaar. Uit recent onderzoek van ANWB en NIBUD blijkt dat de gemiddelde maandkosten van een nieuwe auto in de eerste 10 jaar bij een gemiddeld aantal kilometer per jaar tussen de € 300,- tot ruim € 600,- per maand bedragen.

Omdat een groot deel van de autokosten ook blijft bestaan als een auto stilstaat, is het delen van een auto met familie, vrienden, buren, bekenden mensen uit je eigen buurt een goed alternatief én financieel aantrekkelijk.

Samen delen, samen genieten

icon-samendelen-samenprofiteren

Samen kosten delen = veel goedkoper dan bezit

veiligenbetrouwbaar-icon

Veilig en betrouwbaar

icon-simpelingebruik

24/7 toegang tot auto met smartphone

Maatschappelijkverantwoord-icon

Maatschappelijk verantwoord

Autodelen door particulieren kan op veel manieren.

Er zijn diverse aanbieders van deelauto’s waar u een deelauto kunt huren (bijvoorbeeld Greenwheels). Ook zijn er initiatieven waar u uw eigen auto kunt aanbieden voor gebruik door derden (onbekenden) (MyWheels en Snappcar).
Deelootoo werkt net even anders dan bestaande concepten. Wij zijn we er namelijk van overtuigd dat delen het best werkt met mensen waar je een relatie mee hebt. Je warme kring.

Betaal per gebruik als u af en toe een auto nodig heeft, sluit een abonnement af als u regelmatig een auto nodig heeft, laat uw auto uitrusten met ons Deelootoo systeem of neem samen met een aantal vrienden, buren, kennissen, familieleden een lease Deelootoo.

speciale Private Lease Deelootoo aanbiedingen

Voor elke situatie is er een Deelootoo oplossing mogelijk.
Informeer bij een van onze Ootoodeelpunten naar de mogelijkheden of
bel ons op 085 – 047 50 50.