Deelootoo is onderdeel van share2use

Top

Waterwijken

Vlissingen

Hallo, mijn naam is Sjoerd de Jongh, en ik woon in Lammerenburg.

Het maakt niet uit op welke dag of op welk tijdstip je door onze wijk loopt, altijd staan er honderden auto’s geparkeerd. Daar zit ons spaargeld in vast, en het kost ons per auto honderden euro’s per maand.

Als we samen auto’s delen, leven we bewuster, milieuvriendelijker én besparen we ook nog eens een hoop geld! Lees hoe je deel uit kunt maken van de Deelootoo community en doe vandaag nog mee!

icon-telefoonHoe werkt het?

Alles is achter de schermen technisch ingericht waardoor het voor jou – de gebruiker – makkelijk is. Je kunt met een app een auto reserveren, veilig afrekenen én openen op je eigen smartphone. De kilometers worden automatisch geregistreerd. Hier krijg je aan het eind van elke maand een overzicht van. Je kunt een account niet delen – je krijgt namelijk je persoonlijke login op jouw smartphone.

 icon-autoWat kost het?

Gedurende de proefperiode kun jij voor € 8,- per uur rijden met een elektrische auto. Per uur krijg je 15 km gratis. Voor meer kilometers betaal je € 0,20 per kilometer.

Stel dat je twee keer per week een auto nodig hebt voor twee uur en je bestemming is in Vlissingen of Middelburg. Dan kost dit je per maand ongeveer €130,-. Je eigen auto voor de deur kost al snel het dubbele! En die betaal je ook als hij stil staat… Rij jij maar 1x per week 1 uur, dan kost dit je ongeveer 32,- per maand.

icon-groepWat verwachten we van jou?

We starten met een proefperiode, waar we onderzoeken hoeveel mensen mee willen doen, maar ook hoe vaak en ver er gereden gaat worden. Bij voldoende animo kunnen we een blijvende oplossing bieden, maar die willen we samen met jullie inrichten. Is een uurtarief de beste oplossing? Zie je meer in een abonnement structuur? Of wil je met 5 gezinnen samen een auto delen? En welke auto’s zullen we kiezen?

icon-maatschappelijkDe voordelen

All-risk verzekerd. Als je je als gebruiker hebt geregistreerd met een geldig rijbewijs, ben je via Deelootoo verzekerd bij schade of ongeval.
Financieel aantrekkelijk. Je betaalt alleen voor gebruik en deelt de vaste kosten met de andere gebruikers.
Makkelijk. De auto staat in je wijk, je stapt zo in en je hoeft niet te tanken.
Duurzaam. Je draagt bij aan minder auto’s in de wijk en lagere CO2-uitstoot.

Doe je mee?

Heb je interesse en wil je deel uitmaken van de proef? Meld je dan HIER aan. Voor de duidelijkheid, deelname aan de proef verplicht je tot niets!

renault-zoe-1

Renault ZOË

Hoe duurzaam kan je zijn met de elektrische Renault ZOË? Er zijn inmiddels voldoende laadpalen in Zeeland om overal te komen.

eur-icon-3

€8,- per uur

Inclusief 15km. Bij extra kilometers 20ct. per km extra.

Aanmelden voor de deelootoo in de Waterwijken

Contactgegevens

Sjoerd de Jongh
06 – 53 42 66 38
waterwijken@deelootoo.nl

Spelregels

Voor het geval dat het even tegenzit, maken wij per reserverving ook afspraken over de kosten bij een calamiteit: Eigen risico € 250,- Dit kan wordern verlaagde naar € 125,- voor € 5,- per rit.

Daarnaast mag elke gebruiker ervan uitgaan dat iedereen zorgvuldig omgaat met de gezamenlijke deelauto. We hebben daarom een aantal spelregels opgesteld. Deze staan omschreven in het gebruikscontract dat elke gebruiker ondertekent. De spelregels gaan bijvoorbeeld over het netjes omgaan met de auto (leegruimen, schades/boetes voorkomen, niet roken), op tijd aftanken, tijdig terugbrengen en afmelden.

Mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan, dan brengen we de gemaakte kosten in rekening.

Met deelootoo wordt autodelen
gemakkelijk en betrouwbaar.